Slovácký festival provoní Rochus
ilustrační foto
Už od brzkého rána budou hospodyně zatápět v kamnech v chalupách Muzea v přírodě Rochus a pak po celý den vařit a nabízet nejrůznější sladké i slané dobroty dle receptů z obou dílů populární Kuchařky tradičních pokrmů na Slovácku, a nejen z nich. Areálem se rozvoní nejrůznější masové i bezmasé speciality, polévky, ale i čerstvý chleba a placky, které se na Rochusu budou péct v přímém přenosu. Ochutnat i zakoupit bude možné škvarkovou pomazánku, ovarovou polévku i s sebou do konvičky, klobásy a uzeninu, kysané zelí a další domácí produkty nositelů ochranné známky Tradiční výrobek Slovácka. Chybět nebude ani burčák, víno, pivo, mošty a slivovice. Takže neváhejte a v sobotu 23. září přijďte na Slovácký festival chutí a vůní.