Umí herci nejlepší guláš?

Umí herci nejlepší guláš?
Foto: archiv SD
Ostrožská Nová Ves Kultura 23 / 04 / 2017

Herci Slováckého divadla jsou talentovaní a zdatní nejen na jevišti, ale i v kuchyni. Už podruhé se letos zúčastní amatérského gulášového festivalu O pohár Slováckého dvora. Ten se uskuteční v sobotu 29. dubna v Ostrožské Nové Vsi.
Loni se nám guláš hodně povedl, ale bohužel jsme nevyhráli, protože jsme ho měli málo. Takže ti, kteří pro nás chtěli také hlasovat, už nemohli ve finále ochutnat,” říká s úsměvem kapitán kuchařského týmu David Vaculík.
Letos se prý divadelníci poučí. Máme připravenou delikátní recepturu, guláš, který čerpá inspiraci z klasického francouzského receptu Boeuf Bourguignon neboli hovězí po burgundsku, a rádi bychom vyhráli, chce to ale nejenom hodně porcí, ale i hodně našich podporovatelů, tedy diváků,” dodává. Kuchařský tým bude složený ze tří herců, kromě Davida Vaculíka budou vařit Zdeněk Trčálek a Tomáš Šulaj. Hvězdnou sestavu doplní ředitel Slováckého divadla Michal Zetel. Účastníci festivalu mají na uvaření guláše časový limit 3,5 hodiny a o nejlepším guláši rozhodne divácké hlasování. Více informací nejen o vaření přineseme příští pondělí v rozhovoru s Davidem Vaculíkem.

Tagy článku

TOPlist

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace