Na meníčko do Klášterky!

Na meníčko do Klášterky!
Foto: ilustrační foto
Uherské Hradiště Podnikání 02 / 09 / 2020

Noblesní prostory jezuitských klášterních sklepů od zítřka nabídnou novou restauraci s vynikající kuchyní. Chuťové pohárky hostů potěší speciality v bio kvalitě i tradiční klasická jídla, jejichž chuť podtrhne správně vychlazené a natočené pivo Pilsner Urquell a Radegast. Milovníci vín však nepřijdou zkrátka - vinný lístek překvapí lahodným sortimentem vzorků, které v Uherském Hradišti v nabídce běžně nenajdete.

Není Hradišťák, který by tady něco neslavil…

„Chtěl bych nabízet něco jiného než restaurace v okolí. Držíme se prastarého pořekadla: Dobré jídlo, spokojený zákazník, a to se také stalo naším mottem,“ uvádí provozovatel Zdeněk Tichopádek, který se hodlá specializovat na kvalitní kuchyni i skvělý servis. „Základem naší kuchyně jsou kvalitní suroviny z domácích zdrojů a ověřených farem. Odmítáme náhražky a polotovary,“ upozorňuje Zdeněk Tichopádek. Ten se snaží vybudovat podnik, kde bude podmanivá atmosféra sklepních prostor dokonale ladit se skvělou kuchyní a prvotřídními službami.

Do nové Klášterní restaurace se vyplatí přijít na romantickou večeři při svíčkách, důležité obchodní jednání, chlapský steak s pivkem, ale i obědové menu. „Nebudeme nejdražší, ale ani nejlevnější. Zákazník si v rámci meníčka vybere ze čtyř jídel, z čehož jedno bude netradiční. Obědovou nabídku doplní i minutka,“ prozrazuje Zdeněk Tichopádek, který se těší hlavně na svatby, oslavy, večírky, rauty i tematické kulturní a gastronomické večery. Prvním večerem u cimbálu je pátek 4. září s CM Vinár.

„Prostory sklepa jsou unikátní a byla by škoda nechat je chátrat. Vždyť neznám Hradišťáka, který by tady něco neoslavoval,“ zve do nového podniku Zdeněk Tichopádek.

Tagy článku

TOPlist

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace