Pivovar v příštím roce rozšíří kapacitu na dvojnásobek!
Foto: pas / Ředitel pivovaru Miroslav Harašta s 18 stupňovým Doppelbockem.
Kvalita piva je pro nás klíčová, slibuje ředitel Harašta
Zítra, 1. května, se otevřou dveře Jarošovského pivovaru dokořán! Návštěvníci budou moci absolvovat zdarma exkurzi v pivovaru, a to každou celou hodinu. Těšit se mohou na Jarošovský ležák, Juru, Desítku a Jana, ale také na kapelu Sory, Dj Berna, pivní soutěže, líbání pod třešní a v neposlední řadě dílnu.
Tady si návštěvníci budou moci stočit láhev piva, láhev zavíčkovat a nalepit etiketu, kterou si sami vytvoří! láká k prvomájové návštěvě Miroslav Harašta, ředitel Jarošovského pivovaru. Necháme konzumenty trochu nakouknout pod pivovarskou pokličku.
S horkými dny a zvyšující se oblibou stoupá spotřeba Jarošovského piva téměř na dvojnásobek.
Letos se trochu obáváme, že nebudeme schopni uspokojit všechny naše zákazníky, strachuje se ředitel Harašta. Kvalita piva je pro něj klíčová, a proto, než aby brány pivovaru opouštělo nedostatečně uzrálé pivo, zvolí vedení variantu nějakého dne bez piva a současně zúžení sortimentu nabízených produktů. Například Šohaje 14 vrátíme do portfolia až na podzim. A tajně doufám, že se na nás naši konzumenti nebudou hněvat, věří Harašta, který hlásí, že Jarošovský pivovar je v současné době na maximu produkce, tedy 4 000 hektolitrů ročně.
Rozšíření kapacity pivovaru máme v plánu v závěru letošního a na začátku příštího roku, hlásí první muž. Maximální kapacita pak vzroste na deset tisíc hektolitrů ročně. Jen mne trochu mrzí, že se nám to bohužel nepodaří ještě tuto sezónu, dodal ředitel Jarošovského pivovaru.