Což takhle dát si krajanec

Což takhle dát si krajanec
Foto: Kateřina Kamrlová
Uherské Hradiště Společnost 12 / 06 / 2012

Hlavní budova Slováckého muzea v Uherském Hradišti byla opět provoněna kulinářskými specialitami. V další tvořivé sobotě proběhlo vaření a pečení typických krajových jídel na Uherskohradišťsku. Tentokrát metyje a krajanců. Přes sedmdesát zájemců se pod zkušeným vedením Boženy Staškové a Marie Habartové z Kunovic naučilo tyto pokrmy připravovat. Každý z návštěvníků si navíc odnesl jen pro tuto akci vytvořený receptář vybraných předpisů na uvedené dobrůtky.

autor: Kateřina Kamrlová

Galerie

TOPlist

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace