Daňčí a jelení vévodilo Šarovci

Daňčí a jelení vévodilo Šarovci
Foto: sal
Uherské Hradiště Společnost 21 / 02 / 2011

Zamilované, pro které personál restaurace hotelu U hejtmana Šarovce v Uherském Hradišti minulý týden připravil speciální menu, vystřídali o uplynulém víkendu gurmáni pochutnávající si na zvěřině. Zvěřinové speciality, které byly servírovány od čtvrtka do neděle, si opět našly své milovníky. A kuchaři se tentokrát opravdu činili. Bohatý jídelní lístek nabízel mimo jiné vynikající zvěřinovou paštiku s cibulovou marmeládou či srnčí gulášovou polévku nebo kančí výpečky se zelím a jablky. Ze speciální minutkové kuchyně se největší oblibě těšily daňčí steaky s vinnou omáčkou cherry, pikantní zvěřinová směs v domácím bramboráku anebo jelení hřbet na hříbkách.

 

TOPlist

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace