Emanuel Ridi předal žezlo. Ale ne nadlouho!

Emanuel Ridi předal žezlo. Ale ne nadlouho!
Foto: sal
Uherské Hradiště Společnost 07 / 02 / 2011

Symbolickým předáváním „kuchařského žezla“ v pátek večer vyvrcholila první série večerů s populárním Emanuelem Ridim. Ten po tři večery okouzloval nejen svým gurmánským uměním, ale také osobním charismatem hosty nové pasáže Menton a restaurantu Le Nautic v Uherském Hradišti. Za doprovodu Mirka Horáka, šéfa domácího kuchařského týmu, každý pátek připravoval exkluzivní degustační menu, kterým kralovaly nejen originální italské receptury, ale také čerstvé suroviny přivážené ten samý den přímo ze středomořského pobřeží.
Přestože se hvězda televizní kuchařské show Emanuel Ridi co nevidět vrátí do restaurantu Le Nautic, aby přímo před hosty připravoval další italské speciality, předal symbolickou vařečku domácím šéfkuchařům. „O Itala v kuchyni naši hosté nepřijdou. Každý den jim bude vařit náš italský kuchař Gioaccinoo Cacattore, který s námi spolupracuje již od otevření restaurantu Le Nautic,“ prozradil Mirek Horák.  Zlatou vařečku si od Emanuela Ridiho převzali také šéfkuchaři Přemysl Kos, Filip Valenta a Jaroslav Ondrůšek (na snímku zleva). Ti připravili Emanuelu Ridimu také malé překvapení, když mu na závěr večera během písničky „Ital nezná ten zázrak“ servírovali českou specialitu vepřo – knedlo –zelo.
O dalších termínech konání večerů s Emanuelem Ridim v pasáži Menton a restaurantu Le Nautic se již brzy dočtete na stránkách DOBRÉHO DNE.

Galerie

TOPlist

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace