Fenoménem byly daňčí biftečky

Fenoménem byly daňčí biftečky
Foto: ket
Míkovice Společnost 18 / 01 / 2017

Největší tahákem mysliveckého plesu bylo zvěřinové menu

Na své si v pátek přišli příznivci myslivosti. Tradiční ples pořádaný míkovickými myslivci zcela zaplnil místní kulturní dům. Obrovským lákadlem bylo opět plesové menu složené ze zvěřinových specialit. Na ples jsme připravili něco kolem tří set padesáti porcí jídla. Největší zájem je o daňčí biftečky s přelivem z červeného vína a sušených švestek. Během večera se v kuchyni nezastavíme, pořád tady stojí fronta na jídlo, řekl Vladimír Pipal, místopředseda Mysliveckého spolku Boří Míkovice. Zvěřinové menu lákalo také na jelení steak, srnčí medailonky, pečeného divočáka nebo srnčí guláš.
Zajímavá byla letos i tombola, ve které nechyběly myslivecké úlovky. Letos jsme do tomboly připravili například divočáka, muflonče nebo srnče, prozradil Petr Kopunec, předseda míkovického mysliveckého spolku.
O hudbu se během večera starala skupina Madison. Zcela zaplněný parket dokazoval, že návštěvníci plesu se i letos pořádně bavili.

Galerie

TOPlist

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace