Jak uvařit srdíčkem

Jak uvařit srdíčkem
Foto: dva
Zlínsko Společnost 01 / 11 / 2012

V pátek večer se v nejlepší valašské hospodě Kyčerka ve Velkých Karlovicích setkali velikáni kuchařského umění. Známý šéfkuchař Roman Vaněk zde totiž s celým svým týmem pokřtil zbrusu novou kuchařku Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, na které spolupracovat se svým kamarádem a tamním kuchařským guru Mirkem Horákem.
„Kniha vás naučí krok za krokem jak upéct poctivý chléb a rohlíky, jak udělat kvalitní šunku, ukáže vám spoustu cukrářských receptů na větrníky, rakvičky nebo punčový dort, ale i na geniální valašskou kyselicu nebo vepřové koleno na černém pivu, či králíka na zázvoru a mnoho dalších legendárních i méně známých pokrmů české a moravské kuchyně,“ shrnul obsah knihy Roman Vaněk.
„Chtěli jsme, aby čtenáři v této knize poznali srdce, které jsme během přípravy vkládali do každého jídla. A právě tak, s láskou v srdci, by se naše domácí kuchyně měla připravovat,“ dodal Mirek Horák, který pro hosty i protagonisty pátečního křtu připravil poutavý večer plný lahůdek valašské gastronomie.

Galerie

TOPlist

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace