Ocenění pro hotel U Hejtmana Šarovce

Ocenění pro hotel U Hejtmana Šarovce
Foto: sal
Uherské Hradiště Společnost 18 / 10 / 2010

Restaurace hotelu U Hejtmana Šarovce, která patří k nejvyhledávanějším špičkovým zařízením nejen v Uherském Hradišti, ale i v celém regionu, získala certifikát kvality. Ten jí předali zástupci Plzeňského Prazdroje.
Restaurace U Hejtmana Šarovce nabízí nejširší nabídku piv v celém regionu. Klienti si tu mohou vybrat z devíti druhů zlatavého moku. Svým vybavením i personálem navíc restaurace splňuje přísné podmínky pro převzetí, uskladnění i samotné čepování piva.
Certifikát kvality péče o pivo předal za Plzeňský Prazdroj jeho obchodní sládek Zdeněk Baszczynski do rukou Tomáše Vasilieviče, provozního hotelu U Hejtmana Šarovce. Slavnostního předání se zúčastnili také fotbalisté 1.FC Slovácko, kteří hotelovou restauraci pravidelně využívají k obědům.
„Snažíme se o to, aby služby naší restaurace byly na vysoké úrovni. Pokud chceme mít spokojené zákazníky, musíme jim přeci poskytnout to nejlepší,“ říká Tomáš Vasilievič.
Zodpovědné role výčepního se ve slavnostní den ujal brankář fotbalového klubu 1.FC Slovácko Miroslav Filipko. Ten přiznal, že pivo pije rád, především k jídlu. Jeho čepování si však vyzkoušel poprvé.
Hotel s restaurací U Hejtmana Šarovce, provozovaný společností SYNOT W - divizí Gastro, prošel v roce 2008 velmi náročnou rekonstrukcí. Ke konzultaci, jak přizpůsobit stavební úpravy co nejlepším podmínkám zajišťujícím správnou péči o plzeňská piva, si společnost SYNOT REAL ESTATE, která je vlastníkem objektu, přizvala i zástupce pivovaru.

autor: MAGDA PEKAŘOVÁ

Galerie

Ocenění pro Šarovec

Ocenění pro Šarovec

17 / 10 / 2010
TOPlist

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace