Slovácká jídelna zasytí každého

Slovácká jídelna zasytí každého
Uherské Hradiště Zajímavosti 01 / 09 / 2009

„Přišli jsme s myšlenkou udělat centrální občerstvovací místo,“ představuje Antonín Mach, ředitel Klubu kultury, hlavního pořadatele slavností, projekt příznačně nazvaný Slovácká jídelna. Ta vyroste na Palackého náměstí, které místní znají jako bývalé autobusové nádraží.
„Je to blízko středu města, takže hladoví odlehčí jarmarku a přitom mu neuškodí, neboť účelem jídelny je lidi zasytit!“ doplňuje Mach. Jak žízeň, tak hlad by tady během okamžiku měly zahnat stovky lidí. „Pochutnají si na různých druzích jídla, od polévky, přes slováckou klobásu, vdolečky až po hotová jídla,“ vyjmenovává základní občerstvení Milan Křen, majitel Klášterní vinárny a restaurace, která se ujme role hostitele, a dodává: „Samozřejmě že nezapomeneme na točené pivo, víno a burčák.“
Velkoobjemové stany Slovácké jídelny nabídnou dostatečný prostor k sezení a poskytnou azyl v případě špatného počasí.

Tagy článku

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace