Chléb a mošt Regionálními potravinami

Chléb a mošt Regionálními potravinami
Foto: ilustr.
Slovácko Zprávy 12 / 09 / 2012

Mařatský chléb a rudický mošt Ovocňák (jablko-černý rybíz) jsou novými přírůstky na seznamu zboží, které se pyšní značkou Regionální potravina Zlínského kraje. Certifikáty je ocejchoval náměstek ministra zemědělství Tomáš Šimčík.
Značka se v kraji uděluje už třetím rokem. „Letos jsme ocenění udělili pouze v sedmi kategoriích, neobsazené zůstaly masné výrobky trvanlivé a sýry, včetně tvarohů, jejichž producentů v kraji příliš nemáme,“ říká Jana Brázdilová z Agrární komory Zlín, která je organizátorem soutěže. Značka Regionální potravina se uděluje nejlepším regionálním produktům ve 13 krajích, dodnes ji na obalech „nosí“ už 273 potravinářských výrobků.
Čerstvými členy široké rodiny“ jsou Mařatský chléb a mošt Ovocňák z jablka a černého rybízu, který vyrábí firma z Rudic.

TOPlist

Cookies nám pomáhají k Vaší spokojenosti

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace